BRANDSTOF LUNCHROOM

BRANDSTOF LUNCHROOM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brandstof Lunchroom. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 12:46 Goede kwaliteit eten, helaas wel een verkeerd broodje geleverd maar die was ook lekker.
5 jul 2022 om 14:38 Kwaliteit en snelle bezorging. Zeer vriendelijke bezorger ook.
29 jun 2022 om 21:37 Broodjes zijn echt heel erg lekker. Ideaal voor als je snel wat wil lunchen
24 jun 2022 om 16:12 Vond de wachttijd erg lang . Broodje bal perfect, en ook broodje gezond, erg lekken. Dan de broodjes met Grilworst, we hadden er 2, en we vonden ze niet lekker, het sausje was te overheersend, en lubberde er overal tussen uit.
23 jun 2022 om 18:20 Lekker broodje, maar er zaten stukjes van plakjes gerookte kip in en geen 'kip'. Een normaal formaat, terwijl ik voor deze prijs wel wat meer verwachtte.. Bezorging duurde mega lang! Een uur en 10 minuten!!
20 jun 2022 om 18:16 Heerlijke broodjes!
18 jun 2022 om 12:58 Ik heb hier de laatste tijd een paar keer per week besteld maar dit is de laatste keer geweest. Laatste 3x was 50min met incomplete bestelling, 70 minuten en nu 2 en een half uur wachten en bestelling staat als geleverd maar is nooit aangekomen.
18 jun 2022 om 1:07 Duurde aan de lange kant dit keer maar lekkere broodjes zoals gewoonlijk
15 jun 2022 om 20:01 Prima broodje kwa smaak, wel prijzig voor wat je er voor terug krijgt.
12 jun 2022 om 14:43 Prima zoals tot zover altijd
10 jun 2022 om 16:21 De bestelling was er eerder dan aangegeven, dat was een leuke meevaller. De broodjes waren ook nog eens weer lekker. Voor herhaling vatbaar!
6 jun 2022 om 11:05 Bezorging duurde onwijs lang. Smoothie was open en gaan lekken en lag door de hele gescheurde bezorgtas. Broojes waren ook nog eens zompig. Super vriendelijke bezorger wel, maar dat was het dan ook.