BRANDSTOF LUNCHROOM

BRANDSTOF LUNCHROOM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 164 beoordelingen
11 jul 2020 om 11:21 Perfect!
10 jul 2020 om 15:36 Super aardige bezorger! Mocht alleen wel iets dikker beleg op vind ik persoonlijk, smaak verder wel heerlijk!
10 jul 2020 om 14:11 Goed bereidde broodjes, met een snelle service and glimlach.
4 jul 2020 om 17:10 Bizar lekkere broodjes en levering precies op tijd.
30 jun 2020 om 17:01 Top!
27 jun 2020 om 11:52 Heerlijk, snel en vriendelijk!
25 jun 2020 om 21:23 Broodjes besteld om om 12.00 uur geleverd te worden bij ons bedrijf en dat ging perfect. Zijn echt topbroodjes: vooral kip met pesto en heerlijke verse baguettes.
20 jun 2020 om 17:59 Ruim belegde knapperige broodjes en heerlijke sappen! Shortcake ook om te smullen
15 jun 2020 om 12:14 Altijd heerlijk, altijd op tijd.
8 jun 2020 om 13:52 Very nice sandwiches and salads! Our fixed spot to order our business lunch when we want to go exclusive.
5 jun 2020 om 14:13 Vandaag opnieuw besteld na de positieve ervaring van gisteren. Daarnaast ben ik netjes gebeld vandaag over de bezorging van gisteren wat een miscommunicatie bleek te zijn. X- Jullie nieuwe vaste klant.
4 jun 2020 om 14:42 erg lekker! Wel jammer dat de bezorger de bestelling achterlaat in het bedrijfspand en ons niet op de hoogte houdt van zijn komst... moest erachter komen door de warme broodjes in de hal tegen te komen... terwijl k erop zat te wachten (voor niets)